• https://tr-tr.facebook.com/sim.iplik.7
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905333899975
  • https://www.instagram.com/sim_iplik/


Anasayfa


     FANTAZİ İPLİK

   
Ürün Kodu : F-001
Üretici : Sim Tekstil
Ürün Özellikleri
Sim İplik ve Pamuk ve Karde 40/1 – 30/1 – 20/1 Bükümler Yapılır. Sim İplik ve Nylon ve LCRY 70/2 – 70- 1 vb. Bükümler Yapılır. Kablo Sim.Çorap için.
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

İlk olarak fantazi iplikler bay / bayan dış giyiminde kullanılmak üzere yünlü dokuma fabrikalarında atkı ipliği olarak yer alıyordu.

Günümüzde ise en çok moda eğilimlerine göre özellikle dış giyimde moda desinatörler dokuma ve örgü kumaşlarda fantazi ipliği bir moda elementi olarak kullanılmaktadır.

Ceket, pantolon, etek, bluz, elbise gibi ürünlerin kumaşlarında, örgüden elde edilmiş elbise, bluz, örgü şal v.b. bay / bayan dış giyimlerinde kullanılmakla birlikte gün geçtikçe kullanılan alanlar genişlemektedir.

Ev tekstilinde de kullanılan fantazi iplikler bu alanda yoğun olarak döşemelik kumaşlar, perdeler masa örtüleri ve halılarda dokunmaktadır. Kumaş elde etme yöntemi olarak fantazi ipliğin en fazla kullanıldığı üretim metodu triko denilen düz örme ve dokumadır.

Fantazi iplik çeşitlerine giren kaplama iplik (elastik) ile çeşitli dokuma kumaşları yanısıra, bu ipliklerden bayan fantazi iç çamaşırı ve külotlu çorap üretilmektedir.

Lycra başta olmak üzere kaplama elastan iplikler dokuma ve yuvarlak örme ağırlıklıdır.

Sim İplik ve Pamuk ve Karde 40/1 – 30/1 – 20/1 Bükümler Yapılır.
Sim İplik ve Nylon ve LCRY 70/2 – 70- 1 vb. Bükümler Yapılır.
Kablo Sim.
Çorap için Sakal İplik Yapılır.
 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
Mesaj